Nagradna igra

NAGRADNI SKLAD MEDIA24 - SEPTEMBER 2016

V revijah Zarja, Zvezde, Maja, Vklop, Avenija, Zeleni raj, Ženska, Salomonov ugankar, Čvek v križankah, Slikovne križanke, Posebna izdaja Salomonovega ugankarja, Ugankarski izziv, Ugankomat, Kajveš, Kajveš posebne izdaje in v časopisih Svet24 in Sedem poiščite nagradne križanke in nagradni kupon ter sodelujte v septembrskem nagradnem skladu Media 24.

SEPTEMBRSKI NAGRADNI SKLAD MEDIA24:

1. NAGRADA: 1500 EUR
2. NAGRADA: 800 EUR
3. NAGRADA: 450 EUR
4. NAGRADA: 250 EUR
5. NAGRADA: 100 EUR
6. - 10. NAGRADA: 40 EUR

Mesečni nagradni sklad je enak za vse omenjene edicije Media24.

Sestavljen je iz dveh težavnostnih stopenj. S sodelovanjem v revijah Salomonov ugankar, Čvek v križankah, Slikovne križanke, Ugankomat, Ugankarski izziv, Posebna izdaja Salomonovega ugankarja, Kajveš in Kajveš posebne izdaje sodelujete v mesečnem nagradnem skladu oznake A.

S sodelovanjem v časopisih Svet24, Sedem in revijah Zarja, Zvezde, Maja, Vklop, Avenija, Zeleni raj in Ženska pa sodelujete v mesečnem nagradnem skladu oznake B.

Žrebanje nagrad poteka prvi teden v mesecu za pretekli mesec. V žrebanju bodo sodelovali vsi aktualni kuponi, ki bodo na naš naslov prispeli do zadnjega dne v mesecu, ko je razpisan nagradni sklad. Aktualni kuponi so tisti, ki so objavljeni in veljavni v obdobju, ko je razpisan nagradni sklad.

Denarne nagrade so razpisane v bruto zneskih. Izžrebanci denarnih nagrad bodo o nagradi obveščeni po pošti. V roku 21 dni od prejema obvestila nam morajo sporočiti številko osebnega ali transakcijskega računa, kamor se nagrada nakaže. Če nagrajenec tega ne stori pravočasno, nagrada zapade.

Pravila in pogoji za sodelovanje v nagradnem skladu Media24

NAGRADNI SKLAD MEDIA24 - SEPTEMBER 2016