Novice

Po Petkovi Pumpi Jernejevo zatresla še Aktualova Galama!

V soboto se je v Šentjerneju v okviru tradicionalnega praznika Jernejevo 2015 premierno odvila Aktualova galama – najbolj priljubljena oddaja Radia Aktual, ki je tokrat prvič potekala z gosti v živo. Na odru so se legendarnemu didžeju pridružili priljubljeni glasbeniki Petra Kovačević, Nina ter Roko Bažika, pred tem pa sta na Jernejevi povorki na temo Gorjancev, katere so se udeležili tudi domači konjeniki, nastopila tudi Nuša Derenda in Ansambel Nebo.


RAZKRITA JE SKRIVNOST USPEHA

Ko gonilno silo Aktualove galame vprašamo, v čem se skriva neverjetna priljubljenost Aktualove galame, nam Dean on the Mike odgovori: »Najboljši in najprimernejši odgovor na to lahko dajo poslušalci, ki vsak petek množično spremljajo radijsko Galamo. Mi, ustvarjalci se za vsako potrudimo maksimalno in z vsem srcem.« In resnično so se potrudili prav vsi nastopajoči. Poleg njega je na odru za dobro voljo skrbela veseljakinja Tanja Vidic, ki je prireditvi, kjer nista manjkali niti vrhunska jedača in pijača, dala poseben pečat.

GALAMA, O KATERI SE BO ŠE GOVORILO!

A kjer je doma dobra volja, je tudi ples in veselje. Na prireditvenem prostoru so obiskovalce pred nočno zabavo dodobra ogreli člani Ansambla Nebo ter vedno energična Nuša Derenda, ki tudi tokrat ni pozabila na svoj evrovizijski Energy. Poleg tega se je priljubljena pevka pomešala med obiskovalce, s katerimi je ustvarila plesno kačo, ki se je vila po prireditvenem prostoru. Tega so malce pozneje okupirali še drugi uveljavljeni glasbeniki. Petrina pesem Buka galama, Rokova skladba Sedam dana in Ninina uspešnica Zapalit ču klub je le nekaj glasbenih zgodb, s katerimi so navdušili več tisoč obiskovalcev, ki so bili na koncu prireditve enotni, da je bila to zabava z edinstveno »galamo«, o kateri se bo v Šentjerneju še dolgo govorilo.

Album s fotografijami z dogodka si lahko ogledate na Facebook strani event24.si


Več o dogodkih event24 si lahko preverete na spletni strani event24.si

Po Petkovi Pumpi Jernejevo zatresla še Aktualova Galama!