Novice

POLETJE V ZNAMENJU VROČIH AKCIJ ZA BRALCE: REVIJE ZA SAMO 1,59 EVRA!

Vsem, ki si poletja ne znate predstavljati brez kupa najrazličnejših revij, se letos obetajo še posebej lepe počitnice z veliko dobrega branja, saj bodo nove revije, ki jih ustvarjajo nekdanji uredniki in sodelavci nekdaj najbolj priljubljenih slovenskih revij, izhajale dnevno in po enotni neverjetno ugodni ceni samo 1,59 evra za revijo. Na prodajnih policah vas tako že čakajo revije z enako kvalitetnimi vsebinami, kot ste jih bili vajeni do sedaj in to po daleč najbolj ugodnih cenah: Zarja, Zvezde, Vklop, Avenija, Maja, Fatalna, Bodi zdrava, Zeleni raj, Dom2, Top!, Ženska, Kaj veš in Ugankomat.

Pripravili pa smo vam tudi dodatne prav tako kar najbolj ugodne poletne prodajne akcije, zaradi katerih to poletje revij in časopisov kar ne boste mogli izpustiti iz rok: na vseh prodajnih mestih so že na voljo vsak dan novi kompleti dnevnega časopisa Svet24 skupaj z revijo, ki bo izšla ta dan, za samo 1,99 evra! Svet24, uspešnica med dnevnimi časopisi in svež izvod vaše priljubljene revije sta zagotovilo za ves dan bralskih užitkov, vse do naslednjega dne, ko izide že nov paket.

Ekskluzivna poletna prodajna akcija pa bo potekala od 9. julija dalje na vseh prodajnih mestih Pošte Slovenije, kjer boste ob nakupu dnevnega časopisa Svet24 lahko izbrali med sedmimi revijami: Zarja, Zvezde, Maja, Ugankomat, Kaj veš, Ženska in Zeleni raj. Izbrano revijo boste tako lahko kupili po neverjetni ceni samo 1,09 evra! Cena časopisa in revije bo tudi v tem primeru samo 1,99 evra.

Če pa ste med tistimi, ki si ne predstavljate jutranje kavice brez vaše najljubše revije ali časopisa, lahko nove revije ali vaš najljubši časopis naročite po zares ugodnih cenah preprosto s klikom tukaj ali nas pokličite na telefonsko številko 080 6432. Z veseljem vam bomo pomagali.

Lepo, oddihujoče poletje, polno dobrega branja vam želimo!

Ustvarjalci revij 

NAPOVEDNIK

POLETJE V ZNAMENJU VROČIH AKCIJ ZA BRALCE: REVIJE ZA SAMO 1,59 EVRA!