Novice

Golf igrišče v Smledniku preplavili klobuki

Lady piknik pod klobuki je idilično okolje golf igrišča v Smledniku letos dobesedno preplavil z najrazličnejšimi klobuki in klobučki, pod katerimi so v sproščenem druženju uživali znani in slavni. Tudi letos so se mnogi zelo potrudili izstopati z izvirnimi ročno izdelanimi klobuki, a iz leta v leto je vse več tistih, ki se odločijo za dobrodelne klobuke. Letos je uredništvo revije Lady sredstva od nakupov dobrodelnih klobukov namenilo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki si pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje prizadeva za izboljšanje kakovosti življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v materialni stiski in nujno potrebujejo pomoč - v tem trenutku na botra čaka več kot 60 otrok.


Med nastopajočimi je bil letos v središču pozornosti Klemen Bunderla, nedavni zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas in voditelj Radia Aktual, z novo pesmijo je nastopila tudi Saška Lendero. Za glasbo in zares dobro vzdušje sta tekom večera poskrbela Matjaž Kumelj z bandom ter DJ Dady, voditelj priljubljene oddaje 60-90 na Radiu Aktual. Za dodatno glasbeno presenečenje so poskrbeli Fešta Band, z akrobatskimi točkami sta dogodek začinila akrobata F&B Filip in Blaž, ki sta poskrbela tudi za zabavo najmlajših.

Uredništvo revije Lady je tudi letos izbralo in nagradilo najbolj domiselne klobuke, izbor pa je bil vse prej kot lahek: za najbolj domiseln ženski klobuk so izbrali klobuk obiskovalke Marise, nagrado za najbolj izviren moški klobuk je prejel Miha Kavčič, za najbolj ustvarjalen otroški klobuk je bila nagrajena sedemletna Brianna. Z domiselnimi klobuki so izstopali tudi: Salome, Maraaya, Nika Zorjan, Saška Lendero in mnogi drugi.

Revija Lady je na letošnjem Lady pikniku nagradila tudi bralko, ki je želela spoznati Klemna Bunderla v živo. Uredništvo Lady ji je željo tudi uresničilo in jo na zvezdniški dogodek pripeljalo s Suzuki Vitaro ter ji omogočilo nepozabno zvezdniško doživetje.

Več o dogajanju z Lady piknika si lahko preberete v naslednji številki revije Lady in na www.lady.si, pikantne zgodbe tudi v časopisu Svet24 in www.svet24.si.

Golf igrišče v Smledniku preplavili klobuki