Novice

Plesalci, mediji in glasbeniki stopili skupaj in osrečili rekordno število ljudi!

Po lanskoletnem velikem uspehu Radia Salomon, založbe Menart in plesnega centra Libero Dance Center, ki so za svetovni dan sreče na Prešernovem trgu v Ljubljani priredili veliki nenadni plesni spektakel, imenovan tudi flash mob - viralni video Happy Day je všečkalo kar 75.000 ljudi! - so plesalci plesne šole Libero Dance Center, založba Menart in Alya sklenili ponovno združilti moči. Tokrat so se v tesnem sodelovanju z Radiem Aktual, dnevnim časopisom Svet24 ter ob podpori vseh medijev Media24 projekta lotili v še veliko večjem obsegu. Namen prireditve je ostal enak – osrečiti kar največ ljudi. Da je ob tem padel še lanskoletni rekord, pa seveda toliko bolje!

Glasbenica Alya, voditelj Klemen Bunderla, Azra Selimanović, vodja plesne šole Libero Dance Center s plesalci ter Aktualko, maskota radia Aktual, v družbi mičnih Aktualovih hostes, so že od nasvezgodaj zjutraj s srečnimi mislimi osrečevali vse tiste, ki skrbijo za nas vsak dan, pa nanje vse preveč radi pozabljamo – obiskali so gasilce, smetarje, delavce z urgentne zdravstvene službe, medicinske sestre ... Z obiskom so osrečili tudi oskrbovance doma za ostarele, ki so jih bili še posebej veseli, otroci iz vrtca pa so se najbolj od vsega razveselili Aktualkota. Vse, ki so jih obiskali, so osrečili s srečno mislijo poslušalcev Radia Aktual, ki so jo postregli skupaj z dišečo kavo Illy, čokoladicami Merci in svežim izvodom časopisa Svet24.

Srečni dan je svoj vrhunec doživel ob 15. uri na Prešernovem trgu v Ljubljani, kjer se je na veliko začudenje mimoidočih nenadoma zbrala velika množica plesalcev ter odplesala enega največjih, če ne kar največji srečni ples oz. flash mob doslej. Vzdušje je bilo nabito s pozitivno energijo in smehom, tako da so se mnogi mimoidoči pridružili plesu ... in bili nagrajeni z balonom s smeškom. Plesalci plesne šole Libero Dance Center so svoj srečni dan nadaljevali v BTCju, kjer domujejo, saj so do poznih večernih ur plesali v nakupovalnem središču City Park in tako poskrbeli s širjenjem nasmeškov.

Naj se nasmeški in srečne misli širijo dalje - morda pa si v tem trenutku, ko to berete, že lahko ogledate filmček z dogodka – preverite na spletni in Facebook strani Radia Aktual, časopisa Svet24 ter na You Tubu. (Pozor, objavljen bo namreč od ponedeljka dalje!)

Na mednarodnem dnevu sreče so s plesaci plesne šole Libero Dance Center, založbo Menart, Radiem Aktual in časopisom Svet24 srečo pomagali delili tudi AH Malgaj, Merci in Knopperl.

Plesalci, mediji in glasbeniki stopili skupaj in osrečili rekordno število ljudi!