Novice

Aktualov dan žena: aktualomanija preplavila ljubljansko Halo Tivoli!

Radio Aktual je za dan žena poslušalke in njihove spremljevalce, ki so se pripeljali z vse Slovenije, obdaril z velikim koncertom, na katerem je nastopilo največ glasbenikov doslej - nastopile so priljubljene Učiteljice, Begini, Kvatropirci, Grupa Vigor in klapa Rišpet ter lomilec ženskih src Jole. (fotografije 1. - 4. in 7.) Mnoge obiskovalke in obiskovalci pa so nam zaupali, da na koncert niso prišli le zaradi priljubljenih glasbenikov, temveč tudi zato, da spoznajo voditeljice in voditelje Radia Aktual v živo. Poslušalka Marija, ki ne zamudi prav nobenega Aktualovega koncerta, je ob tem še dodala: »Živim za Aktual!«

Razpoloženje v dvorani je bilo na trenutke skoraj evforično, za najbolj ganljiv trenutek večera pa je poskrbela mlada pevka Ula Ložar, ki jo poznamo z nastopa na Mladinski pesmi Evrovizije. (fotografija 9.) Tokrat je nastopila skupaj s Klapo Rišpet z njihovo največjo uspešnico, obiskovalci pa so njen nastop spremljali s prižganimi mobilnimi telefoni. Večer, posvečen ženskam, je vodil priljubljeni voditelj Klemen Bunderla, za njihovo dodatno zabavo in razvajanje pa je tokrat poskrbel zabavni mornar Aktualko, maskota Radia Aktual, v družbi hostes v atraktivnih mornarskih oblekah.

Aktualov dan žena je bil poln presenečenj – Mojca Briščik, pomočnica izvršne direktorice divizije Modiana Mercator, d. d., ki je bila glavni pokrovitelj prireditve, je med obiskovalce izpustila množico balonov s popusti za nakup oblačil v njihovih prodajalnah. (fotografiji 5. in 6., na fotografiji 8. je Mojca Briščik v družbi Klemna Bunderla, voditelja večera in Tanje Škarjot, direktorice uredništev Media24). Svetlobni snop pa je med množico obiskovalcev izbral par, ki mu je dnevni časopis Svet24 poklonil tri dni nepozabnega razvajanja v Portorožu.

Dogajanje se je začelo že ob 17. uri z Aktualovo Galamo, priljubljeno petkovo oddajo z voditeljema Anito Gošte in Deanom on the Mikom, ki je ponovno potekala v živo s terena, v spremstvu fotografiranja oboževalcev z zvezdniki in nazdravljanja z »galamčki«, ki so še dodatno poskrbeli za dobro voljo.

Zabaven večer se je za mnoge nadaljeval še pozno v noč na Aktualovem after partyju v bližnjem klubu Valentino, v katerem je za zabavo poskrbel priljubljeni DJ Dady z najboljšimi hiti Radia Aktual.

Glavne utrinke s prireditve si lahko ogledate na spletni strani Svet24.si.

Aktualov dan žena: aktualomanija preplavila ljubljansko Halo Tivoli!