Novice

Po rekordnem koncertu še Aktualovi VIP večeri!

Na prvem Aktualovem VIP večeru, ki se je odvil v predprazničnem vzdušju, 22. decembra v studiu radia Aktual, so nastopili priljubljena pevka Nina Pušlar in Klapa Mali Grad iz Kamnika, ali, kot so se pošalili, »Klapa s Kamniškega otoka«, saj je tovrstna glasba doma iz Dalmacije. V studiu je bilo razpoloženje na trenutke zelo ganljivo, še posebej, ko so vsi skupaj s Klapo Mali Grad zapeli njihov hit »Cesarica« in so se marsikateremu poslušalcu za trenutek zarosile oči. Prav tako so bili poslušalci presrečni, da so lahko Nino Pušlar spoznali tudi osebno in se prepričali, da je zelo »navadna punca«, prijetna in tudi za hece.

Prvi Aktualov VIP večer sta vodila Eva Cimbola in Primož Siter, ki nista skrivala, da sta na koncertu prav tako zelo uživala. Prav tako so bili na koncertu prisotni še drugi priljubljeni voditelji radia Aktual, ki so z veseljem izkoristili priložnost, da so lahko poklepetali s poslušalci. Vsi tisti poslušalci, ki niso bili dovolj hitri, da bi si zagotovili obisk koncerta v studiu, pa so si lahko priredili svoj koncert doma, saj ga je bilo mogoče spremljati v živo preko radijskih sprejemnikov,kot tudi preko prenosa na spletni strani www.radiaoaktual.si.

Ekipa radia Aktual po prvem Aktualovem VIP večeru že pripravlja nove večere, kdaj bodo na sporedu in kdo bo nastopil, pa boste lahko izvedeli, če boste poslušali radio Aktual. Pozor, splača se ga poslušati, saj boste morda med naslednjimi srečneži, ki ga bodo lahko obiskali, ravno vi!

Po rekordnem koncertu še Aktualovi VIP večeri!