Novice

Rekordni Aktualov 7. rojstni dan: več kot 10.000 ljudi!

Radio Aktual, eden najbolj poslušanih komercialnih radiev v Sloveniji, je z letošnjim velikim rojstnodnevnim koncertom presegel vse dozdajšnje rekorde; poleg tega, da je ponovno do zadnjega kotička napolnil veliko dvorano Hale Tivoli z na trenutke že evforičnimi poslušalci, so lahko tisti, ki so ostali brez vstopnic, veliki koncert v celoti spremljali v živo s pomočjo »livestream« prenosa na spletni strani www.radioaktual.si, tako da ga je hkrati spremljalo več kot 10.000 ljudi! Radio Aktual je svoje poslušalce za 7. rojstni dan »obdaril« z nastopi največjih zvezd dalmatinskih ritmov, kot so Dražen Zečić, Klapa Intrade s Tomislavom Bralićem in Ivana Kovač, in tako znova dokazal, da smo Slovenci še kako željni glasbe, po kateri je znan Aktual – to so dalmatinski ritmi, ki nas spominjajo na morje.

Obiskovalci so med nastopajočimi še posebej nestrpno pričakovali priljubljenega splitskega glasbenika Dražena Žečića, ki so ga na oder pospremili z glasnimi vzkliki, prav tako je ogromno navdušenja požela celotna ekipa radia Aktual – voditelja Eva Cimbola in Klemen Bunderla, DJ Dady, ki je z Wernerjem celo zapel v duetu, kot tudi vsi ostali, ki so se jim pridružili na odru. Med koncertom ni manjkalo ganljivih trenutkov, ko so obiskovalci vso dvorano osvetlili z lučkami in skupaj zapeli »Vse najboljše«. In manjkala ni niti ogromna rojstnodnevna torta, ki so jo Aktualovci razdelili med številne obiskovalce.

Že ogrevanje pred Aktualovim velikim koncertom je bilo nadvse veselo; začelo že ob 17. uri z Aktualovo galamo, priljubljeno petkovo oddajo, ki je tokrat potekala v živo s terena, v spremstvu fotografiranja oboževalcev z zvezdniki. Obiskovalci so se lahko osebno spoznali s priljubljenima radijskima voditeljema Anito Gošte in Deanom on the Mike ter z njima nazdravili z brezplačnim »galamovčkom«, posebej za to priložnost pripravljenim kuhanim vinom.

Med koncertom so se obiskovalci lahko že tradicionalno fotografirali z atraktivnimi hostesami, tokrat v posebnih mornarskih opravah, in si prislužili lepe Aktualove nagrade ter objave fotografij v dnevnem časopisu Svet24 in na spletni strani www.svet24.si.

Aktualov 7. rojstni dan si lahko še vedno ogledate na spletni strani www.radioaktual.si.
Naslednji veliki Aktualov koncert bo Aktualov dan žena 7. marca 2015.


Rekordni Aktualov 7. rojstni dan: več kot 10.000 ljudi!